Noen kuldegrader stopper ikke Å-bøggen.

Tine bød på smaksprøver.

Mannsterk møtte de opp for å få med seg julemarkedet og alt det andre som foregikk.


12.12.2022 - Aud Inger Kalseth

Å gartneri hadde mange tilbud og solgte julenek som gikk raskt unna. Kanskje var det lurt å vente med plantekjøp til slutt, og handle før du kjørte hjem til varmen.
Å-bua bød på kaffe og kake og hadde mange fine tilbud du kunne benytte deg av.
Da jeg var innom Å-stuggu var det fullt og praten gikk livlig. Men ungdommene som var på jobb var blide og såg ut til å trives med hardkjøret.
Nor-stuggu var sentrum for julegata med et innholdsrikt julemarked. Det var strikkevarer, hjemmebakst, tupperware, trearbeid og interiør og Tine bød på smaksprøver. Tegnekonkurranse for barna og ansiktsmaling var et tilbud som flere benyttet seg av.
Ingrid Grut og Malene Hugh hadde ansvaret, og det er alltid mye arbeid å forberede et såpass stort arrangement. Da er det trivelig at folk møter opp og benytter seg av tilbudet.
Å grendelag som var arrangøren hadde et lotteri med mange fine gevinster som ble gitt av deltakerne. Dette er de heldige vinnerne: Merete Samskott, Tor Inge Ustad, Monica Skjølset, Tor Arne Samskott, Randi E. Sælbekk, Mari Engen Ree, Kasper Johansen, Bjarne Lund, Rune Hilstad, Hallgeir Jordet, Anita Robinson x 2, Grete Løfaldli, Ola Lund x 2, Gunn Irene Røen, Liv Randi Aa, Lucas Flå Rotlid, Jan Inge Holm, Lisbeth Evjen Halgunset, Astrid Krogstad, Kristin Øverland, Anne Lilletiset, Ingunn Stokkli, Silje Hilstad, Oddbjørn Resellhagen og Hedda Bergersen.

Annonser


Medlemmer