Nattens engler ved Meldal helsetun, avdeling Solhagen

 

 

Tirsdag morgen, mens det fortsatt var natt, la undertegnede turen til Solhagen i Meldal da det ryktes at her var det ferske Lussekatter å få på denne Luciadags-morgenen


13.12.2022 - Bente Fagerli
Kategori: Leserinnlegg, Meldal Helsetun, lucia

 

Mens vi andre sover, er det mange rundt om i vår vidstrakte kommune som blir tilgodesett av de som holdere hjulene i gang mens vi andre lader batteriene til en ny dag. På Solhagen i Meldal er det 15 rom, samt en omsorgsbolig med fem leiligheter hvor seks bor.

Hadde lyst denne morgenen til å gi en ekstra honnør til de mange nattevakter som gjør natt like trygg som dag for våre brukere/beboere.
Ved Solhagen i Meldal har nattevaktene ikke bare gitt trygghet til beboerne i adventstida, men de har også skapt førjulsstemning for både ansatte og beboere.

Her bakes det på nattestid i ledige stunder, duften av deilig julebakst sprer seg i boligen til glede for både beboere og ansatte.
Denne natta var det Lussekatter som sto på agendaen, og undertegnede kan bekrefte at de smakte helt fortreffelig. Det var hjelpepleier Mariann Solberg Ree og Gitte Sundli som var på jobb, og de viste stolt frem julebaksten, og om ikke der var alle syv slag var det ganske nærme.

thumbnail MARIANN OG GITTE

På morgenkvisten dukka hjelpepleier Harry Hanssen opp på tidlig-vakt. Harry bekreftet at det å bli møtt av både julebakst og nytrukket kaffe var noe han satte veldig stor pris på.

HARRY

 

I dag er det Luciadagen, og undertegnede kan bekrefte att det blir Lussekatter til både beboerne og ansatte, men om selve Lucia kommer innom, er i skrivende  stund noe usikkert. Mange gjør en fremragende jobb, men denne gangen går honnøren til alle våre nattevakter som gjør natta trygg for våre beboere/brukere i Orkland kommune.    

 

Med hilsen

Bente Fagerli

Tillitsvalgt (lønnet) – Tillitsvalgte

 

Red:RS

Annonser


Medlemmer