www.meldal.no er blitt internasjonal

 

Tidligere er det lansert at 12 forskjellige land har vært inne på nettportalen meldal.no, nå har vi i tillegg hatt gjester fra Brasil og Ungarn.

15.02.2007 -
Fra USA har det vært besøkende fra California, Massachusette, Colorado og Washington. W. Bush kan være den ene fra Washington, noe vi ikke vet med sikkerhet. Fra Afrika har vi derimot ikke hatt besøk pr. i dag, det er kanskje ikke så rart ettersom norsk språkråd er i ferd med å fjerne viktige personligheter fra denne delen av verden. Pippi Langstrømpe var stolt av negerkongepappaen sin, men nå skal han slettes fra litteraturen. Det samme gjelder Torbjørn Egners vesle Hoa hottentott fra samme verdensdel. Det må da være bedre måter å bruke folks skattepenger på enn å tukle med åndsverk. Språket vårt blir fattig til slutt, om vi skal fjerne alle ord som kun et fåtall misliker. Hoa vil aldri få muligheten til å klikke seg inn på meldal.no, dersom Cappelen Forlag frarøver en stolt og modig liten hottentott sin rettmessige plass i norsk litterær kulturarv.
Nå blir oppfordringen til dere i utlendighet å fortelle litt om hvorfor dere er der, hvem dere er o.s.v., det er nok mange meldalinger som lurer på det. Legg også ved et par bilder i postkassen, vi tror det vil dempe meldalingenes nygjerrighet

Annonser


Medlemmer