Web-kamera i Meldal sentrum

 

Nytt web-kamera er satt opp på Meieriteigen.


20.03.2013 -

Under menypunktet Webkamera på  fremsiden her på meldal.no kan man finne lenker til forskjellige kamera. Dette gir mulighet til å sjekke ut været flere steder i Meldal.

Vi har nå fire kamera oppe. Det siste ble satt opp i Meldal sentrum i dag og viser området fra sentrum og opp mot Meldal kirke.
De andre er satt opp på Løkken sentrum, ved Garberg, nær fylkesvei 65 og grensen mot Rindal, og ved Å-bua som viser området oppover mot Resdalen.

Kameraet i Meldal er sponset av Biomentek AS, og andre bedrifter (eller lag/foreninger og privatpersoner) som ønsker å sponse et webkamera kan ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no for mer informasjon om muligheten for dette.
Sponsingen har en engangskostnad på 3.200,- + mva som da dekker en del av kostnadene meldal.no har med kjøp og montering av kameraene. Den som sponser vil få en side med logo og lenke, lignende det som er på de tre kameraene som allerede er lansert.
Dette vil gi en fin reklameeffekt for sponsorene, spesielt rettet mot "hytte-meddalinger" som ønsker å sjekke været før de drar hjemmefra.

Vi har flere kamera på lager, så hvis det er noen som ønsker å få opp et kamera raskt, er det bare å ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no.
Sponsorene må ha tilgang til en plass å montere kameraet på som gir en interessant utsikt, og dette må naturligvis være på et sted man har tilgang til strøm og internett. Det trenger ikke å være samme person, firma eller forening som sponser både kameraet og internettlinjen (se webkamera Garberg som er et eksempel på dette).

Annonser


Medlemmer