Ungdommens kulturmønstring 2007

 

Lørdag 27. januar var det mye folk og stor stemning da Ungdommens Kulturmønstring (UKM) ble arrangert i Meldal samfunnshus.

31.01.2007 -

Det ble framført 2 sketsjer, de andre innslagene besto av sang og musikk. UKM er for alle ungdommer under 20 år og på landsmønstringen er nedre grense 13 år. I Meldal er den lokale aldersgrense for deltakelse 10 år og både enkeltpersoner og grupper kan delta. Elever fra 9. klasse ved MULB var ansvarlig for kaffesalget og inntekta går til neste års klassetur. I pausen fikk vi underholdning av elever i kulturskolen.
Ved årets UKM var det 17 innslag og av dem gikk 6 videre til fylkesmønstringa i Bjugn.
Det er 14-årige Are Hembre med ”You raise me up”, 16-åringene Ingrid Hugen, Irene Snuruås, Johanne Bjørkhaug og Kristine Strand med ”The rose”, Kathrine Reitan 11 år og Kenneth Reitan 13 år med ”Hvor tok alle åra veien?”, 16-årige Knut Esten Thomassen Stendal med ”Emily”, Marit Johanne Nielsen 16 år og Johanne Bjørkhaug 17 år med ”Gabriellas sång” og ”I’m just a girl” med Hanne Rindal Ree 16 år, Espen Berge 17 år, Eivind Aamot 17 år og Stian Aamot 20 år.
Kveldens publikumsyndling ble 10 år gamle Ragnhild Aas da hun sikkert framførte ”Trondhjemsnatt” av Åge Aleksandersen. Hun er for ung til å gå videre og ble ikke med i vurderinga til juryen.

Se flere bilderLes mer om kulturmønstringa herAnnonser


Medlemmer