Ung i Meldal - nytt samlingspunkt

 

Eli Anne Kalseth, Øystein T. Hoel, Anita Berg, Erik Einum, Camilla Storslett, Arne Mærk Ersvik, Ellen Haugen Bergsrønning og Liv Marit Vinje vil skape et upolitisk samlingspunkt for unge mennesker i bygda vår.


08.03.2012 -

Vi er en gjeng unge innbyggere fra alle tettstedene i kommunen som har gått sammen for å få opprettet et samlingspunkt for unge i Meldal. Vi har foreløpig valgt å kalle det «Ung i Meldal».

Målet er å få til noen samlinger i løpet av året der vi møtes og diskuterer hva vi ønsker for bygda, enten det er prosjekter, konkrete ønsker eller for å lære mer om hverandre. I en såpass liten bygd som Meldal bør alle kjenne hverandre.

Vi ønsker å samle bygda, og den beste måten å gjøre det på er å bli kjent med hverandre!

Første «samling» er førstkommende lørdag kl. 16.00 i Å Samfunnshus. Det vil bli en høyst uformell samling der målet bare er å møtes og se hvem hverandre er, så tenker vi at det er litt opp til de som møter opp hvordan dette utvikler seg videre.

Det blir ingen servering på Å, og ingen aktiviteter er planlagt, bortsett fra at vi innledningsvis vil si hva som var vårt mål med dette. Håper mange har interesse for dette og ønsker å bli med og utvikle dette videre! Vi trenger mange, mange flere meddalinger for å få det til bra!

Og hvis noen skulle lure: Dette er en partipolitisk nøytral arena og politiske diskusjoner vil ikke forekomme. Det får man ta på andre arenaer enn dette.

 

(Red.: Anne Mari)

Annonser


Medlemmer