Uimotståelig..

 

Nei, jeg er ingen shopper, knapt nok en soft s(c)hopper (noen?..). Men du vet, også jeg har mine svakheter som jeg må gi etter for av og til. Visse ting er rett og slett uimotståelig..


28.12.2007 - Wenche Rennan
Kategori: Arkiv

Så må jeg vel da bare innrømme resten også. Si det som det er, uten å utlevere alt for mye om Fruens innerste tanker. Jeg er svak for snille menn og raske biler, cola og vakre solnedganger, altså intet overraskende. Ingen av delene utgjør noen stor trang til shopping. Cola'n må nytes kun av og til (hardt for tenna vet du..), snill mann har jeg, solnedganger er gratis og raske biler er - heldigvis sjelden vare! (kostbare greier d der..).
Og  - glass. Store, små, runde, høye, smale, vide.
Motto: livet er for kort til å drikke av stygge glass!!!
Mor sa at jeg som liten yndet (altså jeg bedrev..) å låne de flotteste glassene og drikke cola ( but of course..) og leve meg inn i rollen som - tja, prinsesse (ja hvem gjorde ikke det?!). Disse glassene fikk jeg etter mor og far. Høy stett og rød i sjølve glaset. Vakkert. For j
eg kan simpelthen ikke utstå melkeglass, nei og nei (å gid..). Glass skal være flotte, dekorative og veldreide (flere av oss altså...) og plinge godt når man knipser på dem med elegante røde negler (for no' kliss..).
Har vi mange glass? Ja. Koster de mye? Nei, er du gal! Kjøper jeg ofte? Nei, ikke sammenligna med kak og mjøk...
I skapa finnes det maaange vakre glass. Fra Bestemor og Mor, fra England og USA, og Ikea... De sistnevnte er forbruksvare. En lørdag for litt siden såg jeg nok, for meg, verdens vakreste glass. Krystall og i rosa!! Håndlaget i Frankrike for rikinger, så jeg får nok holde meg til Ikeaglass en stund til...
Kommer jeg til å kjøpe flere? Ja, redd for det. Noe må jo Fruen på Havebyen kose seg med mens hun venter på våren. For da skal jeg igjen sitte på verandaen og nyte lyset og sola og fuglesangen, mens jeg nipper cola fra et sprakende vakkert krystallglass. Kanskje rosa?
Her er noen krystallklare.. bilder av skjøre, men nødvendige, drikkebeger..
 

IMG_0516w.jpg

 Runde former er lekkert. Også hos glass....

 

IMG_0523w.jpg

 Midt i smørøyet! Det "blenkje" godt og plinger i vakre toner. Livet er krystallklart....

 

IMG_0529w.jpg

 Fra en svunnen tid. Fra et anna land. Godt å ta med seg.

 

IMG_0509w.jpg

Hvor skjønn du er mitt røde glass. Snart skal champagnen igjen deg fylle.
Nyttår nærmer seg...

                           Glasserende hilsen fra Wenche  -  med krystall i blikket......

Annonser


Medlemmer