TV-aksjonen 2012 til Amnesty International

 

Kommende søndag, 21. oktober, er dagen for årets TV-aksjon. - Ta godt imot bøssebærerne, oppfordrer ordfører Are Hilstad.


15.10.2012 -
Årets tv-aksjon går til Amnesty International under slagordet "Stå opp mot urett" og er en støtte til bekjempelsen av brudd mot menneskerettighetene.

Tv-aksjonen arrangeres den 21. oktober.

I Meldal er det nedsatt en kommunekomite som består av:

Are Hilstad (leder)

Nils Erik Syrstad

Aud Inger Kalseth

Anne Mette Laksøyen

Olav Reinert Bergsrønning (lokal aksjonsleder)

Eva Romundstad (Meldal Sparebank)

Komiteen har forberedt aksjonsdagen ved å sette opp rodelister og klargjøre materiellet.

Komiteleder Are Hilstad er fersk i aksjonssammenheng, men klar i sin oppfordring til alle meldalinger:

- For meg er dette første gangen jeg er involvert direkte i tv-aksjonen. Men flere i komiteen har vært med før, og Olav Reinert har vært med på dette i 21 år, så erfaringen er på plass. Meldal Sparebank er som alltid en stødig samarbeidspartner.

Bøssebærerne er ryggraden i tv-aksjonen i denne enorme nasjonale dugnaden. Dugnadsånden i Meldal vet vi er på topp, og vi har derfor tradisjon for å sette opp bøssebærere på rodelister - der alle skjønner at oppgaven går på omgang, slik at dette skjer uten store protester. Tvert i mot stiller de fleste opp med stor entusiasme når det er deres tur til å bidra.

Dersom bedrifter og andre aktører ønsker å bidra økonomisk til tv-aksjonen så oppfordrer jeg til å ta kontakt før selve aksjonsdagen, slik at vi får registrert bidraget. Da blir dette tellende når oversiktene fra kommunene blir kjent i løpet av den 21. oktober.

Jeg oppfordrer alle til å bidra når bøssebærerne kommer på dørene den 21. Og ta godt i mot de som er bøssebærere, for de gjør en kjempeinnsats, sier ordfører Are Hilstad.

TV-aksjonen 2012Anne Mette Laksøyen, Aud Inger Kalseth, Nils Erik Syrstad, Are Hilstad og lokal aksjonsleder Olav Reinert Bergsrønning er klare for TV-aksjonen som arrangeres kommende søndag.

 

Red: AMS

Annonser


Medlemmer