Tegn logo til NMK Orklas nye hjemmeside

 

NMK Orkla er i ferd med å etablere ny bane i Fagerlia ved Bjørnli. Medlemstallet øker og klubben er virkelig i siget. Nå skal de etablere ny hjemmeside for å profilere seg på internett og utfordrer kreative folk til å tegne ny logo. - Tegn et forslag, send det til oss og bli med i trekninga av en fin premie, sier leder i NMK Orkla, Jan Fridtjofsen.


14.12.2007 - Marit Mjøen

Foto: NMK OrklaDen nye nettsiden er ment å være ferdig straks over nyttår og Fridtjofsen håper på mange gode tegninger.

- Tegnerne stilles helt fritt, men logoen må gjenspeile vår aktivitet. Noe med bane, bil, motor eller fart kan være et godt utgangspunkt, foreslår han.

NMK Orkla har en lang tradisjon i Orkdalsregionen. Det starta egentlig med Løkken Motorsykkelklubb i 1932. I 1934 var NMK Orkla en realitet og Motorsykkelklubben ble en del av NMK Orkla. I dag er de ca 60 medlemmer, og opplever stadig økende interesse for sporten etter at klubben fikk leieavtale med Salvesen & Thams på et område i Fagerlia.

- Vi har tradisjon på å søke om å arrangere NM i bakkeløp. Det har vi gjort flere ganger, og i juli 2008 har vi arrangementet igjen! Det er en utfordring, men det å få utmerkelse for Beste arrangør to år på rad stimulerer til å gå i gang med planlegginga, sier Fridtjofsen.

Ikke nok med at Salvesen & Thams har leid ut området til den nye banen. Selskapet har også gitt klubben grus og stein som skal brukes i etableringa. Dette er verdt omkring 1 million kroner.

- Dette synes vi er kjempeflott og gjør at vi i klubben står på, sier han.

Den nye banen skal være ferdig til sommeren, og helt sikkert klar til bakkeløpet i juli. Banen har muligheter for både rallycross og drifting som er "gateløp" med vanlige biler med bakhjulsdrift. I tillegg blir det motorsløyfe for de yngste. Her blir det mulig å kjøre ATV og små motorsykler tilpasset barn fra 5 år og opover.

- Det vil alltid være noen fra NMK Orkla når det er kjøring, og vi har planer om å involvere foreldrene slik at de kjenner regler og prosedyrer for motorsport og bruk av banen, sier Fridtjofsen.

Men nå i desember gjelder det altså å få forslag til logo. Send dit forslag til: NMK Orkla, boks 5, 7331 Løkken Verk.

Annonser


Medlemmer