-Takk for oss, alle trofaste kunder!

Blomster fra kunder som takker for god service. Eva Druglitrø synes det er vemodig å stenge.

Eva Druglitrø har sin nest siste dag på jobb i Narvesen-kiosken på Løkken.


23.11.2012 -

- Det er en rar og vemodig følelse, naturligvis. Mest av alt har vi lyst til å takke alle våre trofaste kunder. Det har vært en fornøyelse å drive kiosk på Løkken. Mye arbeid, men trivelige kunder. Så; takk, alle sammen, sier Narvesen-leder Eva Druglitrø og byr på kaffe. En trøstekopp til alle kundene som er innom for å si hvor trist de synes dette er.

Narvesen 006Randi Furuhaug, Eva Druglitrø og Lise Klingen yter service til siste nikk. Kundene Terje Ree og Astrid Høyem synes det er et tap for bygda at Narvesen stenger, men håper det kommer ny kiosk i lokalene.

Damene på Narvesen røper at det er muligheter for ny kiosk i Narvesen-lokalene, men mer enn det vil de ikke si. Deres ønske er å komme i gang med en ny arbeidsgiver så fort som mulig. - Noen initiativ er tatt allerede, men det er jo et stykke opp og fram før en eventuell ny eier kan starte opp, sier Eva og Randi.

Enn så lenge har de bare morgendagen igjen i kiosken på Løkken stasjon; lørdag 24. november er absolutt siste dag for Narvesen her i bygda. En nesten 100-årig epoke er over.

Narvesen 004LØRDAG 24/11 er vår siste åpningsdag. Og vi vil si tusen takk til alle våre trofaste kunder. Vemodig plakat på døra til kiosken...

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas

 

 

 

 

 

 

Annonser


Medlemmer