Storhelg i dansens tegn på Storås

X-faktor-kjente Irresistible er blant de lokale artistene som har show på Storås.

Det er slett ikke bare store navn som Anne Nørdsti og Ole Ivars som skal få folk ut på danseplatten under helgas dansefestival på Storås.

15.06.2011 - Anne Mari Svinsaas

Lokale navn som Irresistible, Ole Ingvars, Eriks, Johnny Coyote og Selbu Trekkspillklubb spiller og synger fra scenen på Storås Dansefestival, og de får selskap av navn som Ole Ivars, Anne Nørdsti, Liv Laga, Vestnorge og Kelpie Crew samt etteranmeldte Los Horribles.

Barn som ikke er konfirmerte har gratis adgang til konsertene som foregår dels på storscenen og dels i teltet før kl. 20.00

DSC00195.JPG

Kanskje velger noen å bo i telt eller camping-vogn/bil også under festivalen i helga, slik mange har gjort under Storåsfestivalen. (Foto fra fjorårets Storåsfestival.)

I forbindelse med dansefestivalen 17. og 18. juni har arrangøren Storås Dans sørget for stort telt med scene og servering. Her blir det godt med parkeringsplasser, camping og badestamper. Arrangøren slår på stortromma både når det gjelder musikk og "infrastruktur" på festivalstedet - fasilitetene blir minst like bra som under Storåsfestivalen.

Mange av de som nå arrangerer dansefestival til helga, har i mange år vært med på å arrangere Storåsfestivalen, og de har stått bak utallige plattdanser på Heggøya de siste årene, så dette kan de.

Vårt stalltips er at her blir det stinn brakke, utallige såre føtter og masse fornøyde gjester.

Se for øvrig fullstendig program på http://www.storasdans.no/

 

Annonser


Medlemmer