Stor aktivitet i helga

 

Søndag er det klart for den første dagen med hjemmekamper for våre aldersbestemte lag. Ikke mindre enn fem kamper avvikles søndag. Flere hundre mennesker kommer innom hallen i løpet av søndagen.

26.10.2007 -


Noen av våre aldersbestemte lag har allerede startet sesongen, men søndag spilles de første hjemmekampene- Først ute er Jenter 13 år, som møter Kolstad. Dette er sesongens første kamp for dette laget, og man er derfor liutt spent på hva de kan prestere. Imidlertid er det godt håp om et godt resultat.
Den andre kampen er for det yngste laget vi har med i kretsserie, nemlig Jenter 10. De spilte kamp forrige helg, og åpnet med seier. På søndag er Lundamo motstander, og det blir sikkert nok en spennende opplevelse.
Jenter 12 år spiller to kamper på søndag. Først spiller de mot Frøya, og senere på ettermiddagen er det Orkanger/Orkdal som er motstander. Dette laget spilte to kamper forrige helg, med like mange seire. Frøya er imidlertid et veldig sterkt lag, så her skal våre jenter virkelig få noe å bryne seg på.
Mellom de to 12-årskampene er det vårt seniorlag i fjerdedivisjon som får besøk av Orkanger. De to lagene møttes også tidligere denne uken, og da vant Meldal komfortabelt. Men Orkanger liker neppe tanken på to tap mot Meldal i samme uke. Derfor vil de nok stille med et sterkere mannskap denne gang.
Over hundre spillere vil være i aksjon i Meldalshallen på søndag. Mange foreldre og andre er veldig flinke til å støtte opp om sine håpefulle. Det betyr da at det blir mye folk i hallen fra klokken 14:00 da kampene starter. Og selvfølgelig er det salg av både vått og tørt. Kanskje ettermiddagskaffen skal legges til Meldalshallen denne søndagen?

Kampene:

kl 14:00 Jenter 13Meldal - Kolstad
kl 15:00 Jenter 10Meldal - Lundamo
kl 16:00 Jenter 12Meldal - Frøya
kl 17:00 4 divisjonMeldal 2 - Orkanger
kl 18:20 Jenter 12Meldal - Orkanger/OrkdalAnnonser


Medlemmer