Stor aktivitet hos Syrstadeng Bil

 

Syrstadeng Bil AS kan se tilbake på et hektisk 2007 i alle avdelinger. Selskapet høster nå fruktene av investeringen for tre år siden da ny bilhall, ekspedisjon og butikk ble tatt i bruk i Storås sentrum. Det mest aktuelle tema for bileiere akkurat nå er engangsavgift for personbiler. - For neste år ser det ikke ut til å bli noen dramatiske økninger, sier daglig leder Jon Syrstadeng i et kundebrev.

18.12.2007 - Marit Mjøen

Foto: Syrstadeng Bil AS

Han antyder en normal prisutvikling for personbiler, og det vil helt sikkert føre det aktive 2007 inn i et nytt aktivt år for bilbransjen. For varebil er det signalisert en del større endringer, så for den som har planer om slikt bilkjøp kan det være lurt å oppsøke bilforhandleren før året ebber ut...

Tradisjonen tro sender Syrstadeng Bil AS ut årskalender til kundene. Dette er en hyggelig hilsen fra selskapet som ble etablert 1. november 1989. Ifølge hjemmesiden www.syrstadengbil.no kjøpte de da et stort verkstedanlegg på Storås og den viktigste forretningsballasten var en serviceavtale for traktormerkene Valmet og John Deere for FK-Trondheim. I januar 1990 fikk de agentur på Mazda og åpninga skjedde 15. februar samme år. Agenturet på Yamaha kom i januar 1991 og i 1994 fikk de agenturet på Hyundai.

Syrstadeng Bil AS er en Mazda- og Hyundaiforhandler på Storås i Meldal kommune og betjener følgende distrikt: Hitra, Frøya, Agdenes, Snillfjord, Hemne, Orkdal, Meldal, Rindal, Rennebu, Oppdal, Sunndal og Fosen.

Bilanlegget har egne avdelinger for: bilsalg (Mazda, Hyundai og brukte biler), Yamaha snøscootere, bilverksted, delelager, karosseriverksted, landbruksverksted (service på John Deere traktorer for FK-Trondheim) med Husqvarna Skog og Hage butikk og bilutleie. Syrstadeng Bil deler bygninger med den svært veldrevne Hydro Texaco-stasjonen. bensinstasjon/restaurant.

Foto: www.syrstadengbil.no

 

Annonser


Medlemmer