Sommerhilsen fra ordføreren

 

Ordfører Are Hilstad hilser til alle innbyggere og frtidsinnbyggere i Meldal.


28.06.2012 -
Det nærmer seg nå ferietid for mange, og jeg ønsker derfor å benytte anledningen til en liten sommerhilsen her på meldal.no. Den voldsomme sommervarmen har latt vente på seg, men vi må jo håpe at den snart slår inn nå som mange går ut i ferie i løpet av de kommende ukene.

De folkevalgte i Meldal tar også ferie fra politikken snart. I kveld holdes siste kommunestyremøtet for første halvår, og så gjenstår det ett møte i Hovedutvalg for Utvikling og Drift . Deretter møtes vi ikke igjen før i slutten av august. Jeg vil derfor ønske alle folkevalgte i de ulike råd og utvalg en god sommer og en fortjent pause etter mye bra arbeid denne våren.

Skoleungene har lengre sommerfri enn foreldrene. Derfor er det så bra det en har fått til med "Skolefri i Meldal" med mange aktivitetstilbud som er gratis å delta på, og en del tilbud med veldig rabatterte priser. Her er det bare å melde seg på det en har lyst å være med på.

Vi er inne i høysesongen for kulturkommunen Meldal, med mange arrangementer og tilbud innenfor et bredt spekter. Turistsesongen er i full gang, med laksefiskere i elva, charterbusser til museene og pilgrimsvandrere på vei mot Nidaros, for å nevne noe. Det å treffe tilreisende, folk som kommer hit til Meldal fordi vi har noe å tilby, noe å vise fram og noe å oppleve – det har en enorm verdi for lokalsamfunnet vårt.

Konserter, festivaler og bygdedager er med og skaper liv og røre i bygda vår også denne sommeren. Vi vet hvilken enorm frivillig innsats som ligger bak mange av disse arrangementene og tilstelningene, og jeg håper ildsjelene og dugnadsfolket får all den klapp på skuldra de fortjener.

I år blir det nok en gang uteteater på Nyplassen når Bergmannsteateret setter opp "Kåppår og slagg – Arvesølvet", med premiere den 17. august. Meldal kommune har støttet prosjektet økonomisk og jeg oppfordrer folk til å få med seg denne storsatsingen i historiske omgivelser.

Selv om det skjer utrolig mye her i Meldal denne sommeren, så vil jo mange også reise bort. Enten for å koble helt av eller for å oppleve mye spennende som skjer i resten av landet eller i andre verdenshjørner. Avslapping og avkobling hører med på sommeren, og jeg unner alle å nyte årstiden på best mulig vis. En spesiell hilsen til alle ansatte i Meldal kommune, nyt en velfortjent sommerferie!

Så med det vil jeg ønske alle innbyggere og fritidsinnbyggere her i Meldal en riktig god sommer!

Are Hilstad

Ordfører

Annonser


Medlemmer