Snøskutertur for eldre og uføre

 

Meldal snøscooterklubb arrangerer i samarbeid med pensjonistforeningene tur 6. april.


07.03.2013 -

Meldal Snøscooterklubb har i 20 år kjørt turer i marka/fjellet for eldre og uføre. I år vil turen gå i Resdalen med start fra IL NOR's skiarena lørdag 6. april.

Klubben samarbeider med Meldal og Løkken Pensjonistforening om turene, og påmelding skjer til Mildrid Nesheim og Erling Hove i pensjonistforeningene tlf. 901 31 572/913 10 809, Stein Sørløkk fra skuterklubben tlf. 908 22 897 eller noen andre i skuterklubbstyret.

Dette er populære turer der det fort blir rundt 30 skuterkjørere som stiller med kjelker som har gode seter og tar 2-3 passasjerer hver. Det serveres kaffe og noe å bite i på turene.

I tillegg til eldretur har Meldal snøscooterklubb bl.a. som mål å samle skuterkjørerne i Meldal om de felles interesser og mål som disse og grunneierne har i forb. med motorferdsel i utmark.
Klubben arbeider videre for en fornuftig utvikling av snøskutertrafikken i Meldal slik at all ferdsel skjer så skånsomt som mulig og i forståelse med grunneierne, publikum og forvaltningsorganene.
Klubbens medlemmer står i påkommende tilfelle til tjeneste for politi og hjelpekorps, i tillegg til eldre- og uføreturen som går utpå våren hvert år når tempen stiger og været er bra.
Det er også utarbeidet avtaler med grunneierne der medlemmer med løyve får grunneiertillatelser.

All kjøring uten mål og mening er klubbens medlemmer uverdig.

Skuterkveld med skuter- og utstyrsutstilling, kaffe og blautkaku, loddsalg med skuterkjelker o.a. til premier, og sosialt samvær er også et årlig skuterklubb-arrangement som foregår hos Syrstadeng Bil.

Men nøl ikke, meld på snarest til skutertur den 6. april!

Meldal snøscooterklubb.

IMG 13441

 

IMG 13471

 

 

 

Annonser


Medlemmer