Skulstuggu på Storås

 

Den nye midlertidige avdelingen ved barnehagen for 5-åringer, ble offentlig åpnet 23. oktober. Bestyrer ved avdelingen Hanne Woldmo Drugli ønsket velkommen og kom med følgende beskjed; ”snorklippinga venter vi med til utbygginga oppå der er ferdig”, og da pekte hun mot barnehagen.

30.10.2007 -


Hun er spent på hva den ”nye regjeringen” i kommunen vil gjøre framover. Flere fra kommuneadministrasjonen var til stede ved åpninga, men vi måtte vente på ordføreren. Han kom da de fleste foreldre og pårørende var på tur heimatt. Ordfører Ivar Syrstad arvet nemlig møteboka til avtroppende ordfører, da ble det noen kollisjoner ettersom han også hadde gjort egne avtaler. Vi får unnskylde han, det var jo bare noen dager siden han overtok ordførervervet.
Vi fikk servert marsipankake, kaffe og saft og etterpå fikk vi flott sang av de 12 ungene. Det er trangt om plassen i barnehagen, selv om de tolv 5-åringene nå er flyttet til skolen. Det finnes kun et bitte lite kontor i barnehagen og vi skulle så gjerne hatt et arbeidsrom, var de ansatte enige om.
I skulstuggu har de 6 guttene og 6 jentene liten gulvplass til lek, men foreløpig har det gått bra. Utearealet deler de med barnehagen, som er nærmeste nabo, men dette kan bli mer tungvint til vinteren. Ungene har tilgang til gymnastikksalen på skolen og det er de glad for. Skulstuggu har åpent tre dager i uka.

BritAnnonser


Medlemmer