Siste sjanse for UKM i Meldal

 

Nå er det kun én dag igjen til fristen for påmelding til Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Meldal går ut. Vi har for øyeblikket 13 påmeldte innslag.


19.01.2011 - Jon Erik Grøset
Kategori: Kultur

I tillegg har vi flere som har kontaktet oss og som vi venter på påmelding fra, sier UKM-kontakt Helge Rolstadås. Rolstadås oppfordrer alle som har tenkt å melde seg på om å ta kontakt dersom de har problemer med påmeldingsskjema. Påmeldingsskjemaet inneholder en rekke krav til hva som skal være med. De som har en ufullstendig påmelding får ikke godkjent denne, men ta kontakt så ordner vi det. Jeg er her for å hjelpe så stikk innom kontoret mitt på MuLb, ring meg eller send meg en e-post, sier UKM-kontakten.

Klarer vi å slå fjorårets 22 påmeldte innslag?

Er du i alderen 10-20 år og danser, spiller teater, går på hendene, spiller et instrument alene eller sammen med andre, tryller eller sjonglerer så er UKM arenaen for deg. Lager du film, fotograferer, tegner, maler eller hogger steinskulpturer så er du en selvsagt deltager på UKM. Kort sagt: Kan du noe og har lyst til å vise det frem, så venter UKM i Meldal på din påmelding!

Påmeldingsfristen er 20. januar.

Er du bosatt i en annen kommune, men går på skole i Meldal så kan du også delta på vår lokalmønstring.  Er du ekstra sulten på å vise frem det du kan så kan du faktisk delta både i hjemkommunen og den kommunen du går på skole.

Selve lokalmønstringen foregår i Idrettsbygget på Løkken lørdag 5. februar kl 15.00.

Hvis du har noen spørsmål, kan du finne svar på www.ukm.no, besøke vår facebookgruppe på http://www.facebook.com/#!/pages/UKM-Meldal/174619369226695 eller du kan ta kontakt med:

Lene Høve Storholt (leder i Ungdomsrådet) 
Magnus Selbæk Haugen (nestleder i Ungdomsrådet) 
Helge Rolstadås (konst. kulturskolerektor/UKM-kontakt i Meldal) - tlf. 72 49 46 26

Annonser


Medlemmer