Rekordår for Svinsaas Auto

 

Svinsaas Auto AS kan se tilbake på et fantastisk år. Omsetninga har aldri vært høyere. De har etablert ny forretning på Orkanger og planene er klare for butikk og servicesenter på Melhus. Dermed er det tradisjonsrike bilfirmaet inn i en ny fase og er rustet til konkurranse i to dalfører.

21.12.2007 - Marit Mjøen

Gerd Rindal, Tormod Føll og Joralf Fredriksli. Foto: Marit MjøenIkke nok med at Svinsås Auto kan skilte med rekordomsetning, de kan også notere rekordsalg av antall biler. Totalt 420 biler er solgt, og daglig leder Tormod Føll er godt fornøyd med sine ansatte på Støren, Orkanger og Løkken Verk.

- Vi er totalt 26 ansatte ved de tre forretningene våre. Og vi er optimister for 2008, sier Føll.

Like før jul var Svinsås Auto på alles lepper i Orkdalsregionen gjennom tung profilering gjennom kunst- og håndverksmessa Orkdalsmessa i Orklahallen. Gjennom dette fikk de også markert den nyåpna Orkanger-forretninga på Bårdshaug Vest. Profileringa ga en heldig vinner bruk av en splitter ny Mitsubishi Colt InSport 1.3.

Daglig leder Tormod Føll og markedssjef Joralf Fredriksli inviterte den heldige vinneren til bilprat hos Orkanger-avdelinga til Svinsås Auto AS nylig. Her fikk hun overlevert både blomster, nøkler og en splitter ny rød Colt. Gerd Rindal fra Fannrem vant bilen og hun kunne ved overrekkelsen avsløre at hun er en svoren Mitsubishi-fan. Og det uttrykte både Føll og Fredriksli stor tilfredshet med:

- I et marked med mange tilbydere er det en kunst å holde på kundene når de skal skifte bil, sier Fredriksli. – Det å trekke ut en trofast kunde som får fri bruk av denne Colt’n et helt år, er slett ingen dårlig investering!

I månedsskiftet mars-pril vil Svinsås Auto nok en gang markere seg. Denne gangen er det åpning av ny butikk og verksted sentralt plasert i Melhus sentrum.
Foto: Svinsås Auto

Annonser


Medlemmer