Pengegaver og hyggekveld

 

Når det ryktes at det skal deles ut penger, er det lett å få ut folk. Med de ordene ønsket kveldens konferansier Endre Storholt velkommen.

23.03.2007 -

Meldal Sparebank hadde innbudt medlemmer fra lag og organisasjoner til hyggekveld i Meldal samfunnshus. Lokale aktører gjorde kvelden til en suksess. Medlemmer av Meldal skolekorps deltok med blåseinstrument, turngruppa ga oss en forsmak av programmet de skal vise ved turnstevnet i sommer. Løkken Alpinklubb ved Olav Reinert Bergsrønning orienterte om klubben som har bestått i 20 år og om kronerulling og penger de har fått fra banken og kommunen. De håper å kunne kjøpe seg en ny tråkkemaskin i jubileumsåret. Johanne Bjørkhaug og Irene Snuruås spilte piano og sang. I en lengre kaffepause ble det servert rundstykker og blautkake med kaffe.
Mellom de kulturelle innslagene orienterte Endre Storholt om Meldal Sparebank gjennom året. Kveldens utdeling av penger til lag og organisasjoner ble foretatt av banksjef Bjørn Angvik. Til slutt ble Kulturstipendet for 2006 utdelt for femte gang. I år var prisen økt til 20.000,- og ble fordelt mellom to likeverdige kandidater.
Vinnere ble Hans Petter Lykkja fra Storås og Laila Selbæk fra Å. De beste gratulasjoner.

Se billedgalleri her

Annonser


Medlemmer