Offisiell butikkåpning tirsdag kveld

Lars Løfshus, Rolf Inge Furuhaug og Egil Steen var hjertelig tilstede på åpningsdagen på MIX.

Ny kiosk og nytt kjøpesenter med frisør, elektro, blomster og dagligvare! Det er ikke småtterier vi meldalinger er blitt tilgodesett med siden 1. februar. Nå blir det feiring!


28.04.2013 -

MIX Torgkiosken holder til i trivelig, nyoppusset lokale på Løkken Stasjon, der Narvesen var tidligere. Her er det kioskvarer, mange slags tipping og mat som som dominerer tilbudet.

På Løkken kjøpesenter åpnet Klaras Klippotek dørene sist uke, som foreløpig siste virksomhet i det nybygde senteret. For noen uker siden slo Løkken Blomster og Euronics opp dørene for første gang, og 1. februar ble det splitter nye Coop Prix Løkken åpnet med kaker, kaffe og en flott dagligvarebutikk.

Tirsdag skal alle de "nye" virksomhetene feire åpning sammen med ekstra tilbud, show og ståhei fra klokka 18:00. I tillegg til de nevnte virksomhetene skal også garnbutikken "Fortuna" markere oppstarten, sjøl om den fant sted allerede i fjor høst. "Fortuna" er lokalisert samme med "Geodesign" i den gamle Sliper-kaféen.

Bergmannskroa er åpen utover kvelden og natta med underholdning fra "30.april-bænd" og "Are med venner". Cc 100,- (cc går til Bergmannsdagene). Det er 20 års aldersgrense.

 

 

Tekst og foto: AMS

Annonser


Medlemmer