Nytt tilskuddskurs

 

Endelig blir det nytt kurs med Anders A. Vik!


01.04.2012 -

Fredag 20. april 16.30 starter kurs nr. 2 om Tilskuddsportalen og søknadsskriving. Anders A. Vik som holdt "pængkurs" i Meldal høsten 2011 kommer tilbake, men denne gangen tar vi det litt videre. På kurset vil det være fokus på ulike prosjekter som finnes i Meldal der lag og organisasjoner, velforening og grendelag alle kan delta med sine prosjekter. Det blir lagt opp til en kort innføring i Tilskuddsportalen, deretter blir det jobbet grundig med de ulike prosjektene. Sammen med kursholder vil vi se på utviklingsmuligheter for å styrke prosjektene og selvfølgelig søknadsskriving. Vi skal finne de støtteordningene DU kan bruke i ditt prosjekt, og i løpet av kurset sender vi ut flere søknader.

For at hvert prosjekt skal få så mye som mulig ut av dette kurset vil det være begrenset med plasser, og max 2 deltakere pr. prosjekt. Det kan derfor være lurt å melde seg på raskt, og dette gjøres til Ungdomsleder Marit Bjerkås, enten på mail marit.bjerkas@meldal.kommune.no eller pr tlf 95835190. Deltakeravgiften er 500 kr pr prosjekt, men vi garanterer at dette vil betale seg tilbake opptil flere ganger når dere kommer i gang med søknadsskrivingen!

Det vil i løpet av kurset bli servert mat og drikke, det eneste du trenger å ta med deg er egen PC da dette er en forutsetning for at du skal få noe ut av kurset!

Kurset avholdes i Kommunestyresalen i Meldal Rådhus.

Mvh Marit Bjerkås

Tilskuddskursplakat

Annonser


Medlemmer