Nytt skrivekurs i meldal.no

 

meldal.no inviterer alle til skrive- og publiseringskurs på Meldals største nettportal. Lær deg hvordan du enkelt kan gi innbyggerne informasjon om aktiviteter i din bedrift, lag eller forening.


21.02.2013 -

Lær deg å skrive gode artikler og legge inn stoff på vår nettportal www.meldal.no

Det er mye informasjon som kan ha interesse for flere folk i Meldal. Har du behov for å få ut stoff om hva som skjer eller har skjedd? Kanskje ønsker du å engasjere flere i ditt lag eller din forening, eller skaffe et større publikum til ditt arrangement?

Vi holder gratis kurs for hvordan man kan bruke meldal.no på
Bergmannskroa, torsdag 28. februar kl. 18.00-20.30

 

- Hvordan skrive gode artikler? (innleder: Anne Mari Svinsaas)

- Hvordan legge inn artikler på meldal.no? (innleder Magne Vullum)

- Hvordan legge inn annonser på markedsplassen, hilsninger og arrangementer på aktivitetskalender? (innleder Magne Vullum)

meldal.no’s redaksjon vil være tilstede.

Ingen forkunnskaper er nødvendig (normal PC-bruker). Deltok du på meldal.no’s kurs i oktober, kan dette være et fint oppfølgingskurs for deg. Det er imidlertid ingen forutsetninger for å delta.

Vi oppfordrer deltagerne om mulig å ta med seg tekst og bilder som kan legges ut, slik at vi får en praktisk tilnærming til det hele.

Gratis kurs! Gratis pizza! Ta med en PC og kom!

Påmelding på e-post:
redaksjon@meldalsnett.no innen senest onsdag 27. februar

 

meldal.no har som formål å jobbe for å markedsføre kommunen Meldal, dens næringsliv, lag og foreninger og hvilke muligheter som finnes i kommunen for innbyggerne.

logo 400px

 

Annonser


Medlemmer