Ny spenning i kveld

 

I kveld er det ny tredjedivisjonskamp i Meldalshallen. Serieleder Meldal HK møter Strinda 2. Kun seier er godt nok i kampen om opprykk. For det unge Meldalslaget er det en utfordring å takle presset som ligger i å være favoritter.

01.11.2007 -


Meldal leder tredjedivisjon etter seks strake seire i innledningen av sesongen. At Strinda 2 ikke har tatt poeng så langt, betyr ikke at dette blir en lett kamp. Trondheimslaget har mange gode spillere, og de kommer til å stille med flere spillere som jevnlig spiller en divisjon høyere. Det er kun et fullt skjerpet Meldalslag som vinner kveldens kamp.

Trener Øystein Claussen melder om en helt skadefri tropp. - Vi har fortsatt mange spillere å velge mellom. Det er hard kamp om plassene til kampene, og det bidrar til god intensitet på treningene. Vi har gjennomført en god treningsperiode etter turen til Sunnmøre for halvannen uke siden, og er således godt rustet til kampen mot Strinda, sier Claussen.

Meldalshallen er blitt en bastion for Meldal Håndballklubb. Siste tap for seniorlaget er så langt tilbake som 11. januar 2006. - Det at det er mange tilskuere på våre hjemmekamper, er helt klart medvirkende til de gode resultatene. Jentene er veldig skjerpet når de kommer til kamp, de vil rett og slett ikke "dumme seg ut" for egent hjemmepublikum. Samtidig er det å spille hjemmekamper foran et så stort publikum en opplevelse, som er en enorm motivasjon. Så vårt hjemmepublikum skal ha en stor del av æren for de gode resultatene, sier Øystein Claussen, som samtidig fastslår at skal det bli opprykk må det bli full poengpott i alle hjemmekampene denne sesongen.

Annonser


Medlemmer