Ny-Prix'n på Løkken i rute

Om bare noen uker kan Vidar Haugnes og de andre ansatte på Coop Prix Løkken ønske kundene velkommen til ny-butikken.

Nå dreier det seg bare om få uker før dørene til den nye Prix-butikken på Løkken åpner dørene. Planene tilsier 9. august.


23.07.2012 -
I uke 32 skjer flyttingen. Håpet er å bli ferdig mellom 5. og 9. august. Butikk-kundene på Løkken må enten hamstre på forhånd eller kjøre andre steder for å fylle kjøleskapet i disse dagene, for da er det helt låst og lukket her. Da skal nemlig hele gammel-butikkens varebeholdning flyttes over til nybutikken - med lager og det hele.

Ikke så mye som en potet skal være igjen i det gamle bygget når det jevnes med jorda like etter flyttingen.

- Ja, vi ser virkelig fram til å flytte nå, sjøl om det blir mye styr og ståk med selve jobben. Vi må jo stenge, naturligvis, og alle tilgjengelige krefter skal arbeide i flyttebransjen i ei lita uke, sier butikksjef Vidar Haugnes.

Coop Prix Løkken juli 12 013Undine Haugen (i kassen) og Vidar Haugnes gleder seg å si adjø og farvel til den ganle coop-bygningen på Løkken. - Litt ubehag og ekstra vendinger fører det jo til for kundene når vi stenger, men det blir så mye triveligere å komme og handle i ny-butikken, mener de ansatte i Coop Prix Løkken.

Men også oppholdet i den nye Prix-butikken er bare av midlertidig karakter. - Så snart vi er ute av huset, blir gammelbygget revet. Den nye permanente butikken vil sannsynligvis være klar i januar 2013, og da kommer alt på plass for godt, sier Vidar Haugnes.

- Så Prix-butikken skal faktisk flytte ut av de midlertidige lokalene og tilbake "nordover"?
- Ja, det stemmer. I den nåværende nybygde delen vil det ikke være Prix i framtida. Dagligvaredelen av kjøpesenteret blir lokalisert i det som er butikk i dag, forklarer Haugnes.

Coop Prix Løkken juli 12 003Nybygget innevndig. Nokså mørkt og dystert foreløpig, men med reoler som allerede er blitt utstyrt med prislapper. Varene kommer nok også etterhvert...

- Det snakkes mye om økt areal?
- Og det stemmer, men ikke i første "flyttetrinn". I den midlertidige butikken må kundene belage seg på en litt trang butikk med nokså smale ganger mellom reolene. Ferskvaren blir i et eget walk-in-kjølerom. Vi er sikre på at kundene våre tar eventuelle utfordringer på strak arm.
Og enda bedre blir det jo når vi flytter inn i de ordentlige butikklokalene våre. Da får vi et areal på totalt 1200 kvadratmeter - selve butikken blir på vel 800 kvadrat. Dagens areal er til sammenligning mellom 400 pg 500 kvadratmeter, så det blir en merkbar forskjell, påpeker en forventningsfull butikksjef.

- Og det blir såkalt "Stor-Prix" på Løkken - med bedre utvalg..?
- Prix-systemet har tre profiler; vanlig Prix, Stor-Prix og Prix XL. Her på Løkken får vi sistnevnte variant med større utvalg i både ferskvare og tørrmat pluss litt kjøkkenutstyr, diverse småelektrisk og bøker, for eksempel.

- Stor stas!
- Ja, vi gleder oss veldig. Men vi tror det blir trivelig i vår midlertidige "bopel" også, så vi ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til åpning den 9. august, sier Vidar Haugnes i Copp Prix Løkken.

Coop Prix Løkken juli 12 007- Litt trangt blir det en periode, men det tåler vi når vi vet det blir romsligere og enda triveligere etterpå, konkluderer butikksjefen, her i den østlige delen av senteret.

Coop Prix Løkken juli 12 009Sjekk her da, dere! HER kommer nemlig det fantastiske rullebåndet opp fra kjelleren til butikkene i første etasje når huset blir et ordentlig kjøpesenter. Tenk; rullebånd, altså!

 

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas

 

 

 

Annonser


Medlemmer