Musikkskole-avslutning på Grefstad

 

Onsdag kveld var det juleavslutning for kulturskole-elevene på Grefstad Skole. Det ble en trivelig opplevelse der elevene fikk vise det mangfold av kulturuttrykk de jobber med. Kulturskole-elever debuterte med hip-hop som er et helt nytt tilbud i Meldal i år.

20.12.2007 - Marit Mjøen

To jenter startet kvelden med å spille på trompet melodien "Tenn lys". Publikum ble invitert til allsang, og det var ingen problemer å organisere!

Vi fikk høre fin musikk på piano, gitar, klarinet og saksofon. To elever ved forfatterskolen leste opp utdrag av en av sine fortellinger og et fint dikt om vann.

Diktlesing ble avløst av hip-hop-dans. Og dette var debut! For alle første gang viser elever ved Meldal kulturskole denne uttrykksformen. Danselæreren fra Trondheim ønsket alle både gutter og jenter i Meldal velkommen til ny sesong med hip-hop etter jul, så møt opp på torsdagskvelder etter jul. Dette lover bra og vi gleder oss til mer hip-hop.

Musikkskolen her i Meldal har mange flinke lærere på piano, gitar, klarinett, saksofon, trompet og dans m.m.

Bra! Vi vil ønske dem god jul og et godt nytt musikk/danseår sammen med de flinke kulturskole-elevene......og de er det mange av her i Meldal. Takk for en fin konsert.

Foto: INgrid Mjeøn

Foto: Ingrid Mjøen

Foto: Ingrid Mjøen

Annonser


Medlemmer