Meldalstravere i skuddet

 

Det ble seier til Stall Skjeppe v/ Rolf Furuhaug med Skjeppe Sokken på Leangen sist mandag. Med et dårlig startspor (spor 12) i 2. løp kom hesten fint i 2. par utvendig.

26.04.2007 -

Når det gjensto 500 meter gikk Skjeppe Sokken til angrep, og vant med en lengde. En kjempefornøyd Rolf trener sjøl hesten, som han eier sammen med Kari Aunhaug og Ann Inger Storstein.
Samme dag ble Tore Gravdal nr. 2 i 7. løp. Også hans hest hadde et dårlig startspor (spor 11), og kom ”litt baki” fra start. Angrepet startet når det gjensto 1 runde av løpet, og Salsnes Mentor, med kusk Jarle Morten Sørmo gikk over mål til en 2. plass.
Tore har fått ”hesteblod på tann” etter at hesten hans har hatt en rekke flotte plasseringer. Det ble seier i Holgers minneløp, men det er nok seieren i Hans Olsen Langengs Minneløp som rager høyest. Det vakte minner fra guttedagene, et nærmiljø han vokste opp med, så ønsket om å delta i nettopp dette løpet i Orkdal Travpark var stort. Han glemmer ikke øyeblikket da Salsnes Mentor viste ”bakskoene” til hestene som hadde tjent en million. Sjøl hadde han kjørt inn 71 000 kroner.
I fjor kjøpte han et føll, med far Spikeld og mor Vassfjellraua. Denne åringen temmes og kjøres inn for øyeblikket, og en optimistisk eier er spent på fortsettelsen.

St. O.

Annonser


Medlemmer