Lesevake

 

Torsdag 8. - fredag 9. februar hadde vi i 5-7. klasse lesevake på Storås skole

27.02.2007 -

Klokka 19.00 kom vi på skolen for å ordne oss for kvelden. Flatseng på to klasserom fungerte fint. Mange spente lærere og elever. Etter en stund gikk vi hver for oss. Nå skulle vi lese i 1 ½ time. Mens vi gjorde det, ordnet Ingrid og Marit kveldsmat til oss. Tror aldri vi har spist så god kveldsmat før!
TINE spanderte melk, TINE Midt-Norge Meldal spanderte på oss bremykt og FAU spanderte pålegg og mat. Vi fikk også egg av Linda. Etter at vi hadde spist oss gode og mette, gikk vi og leste igjen. Da klokka var 23.00, hadde vi en spille-pause med twister, deal no deal og kortspill. Da vi var ferdige med å spille og hadde ordnet oss, leste Marit en spennende grøsser. Mange fikk kanskje problemer med å sove etterpå?
Til slutt ble lyset slokket og vi satte på lyktene våre for å lese. Ingen holdt ut hele natta, men jentene var mest utholdende. Mange sider ble lest, og bok etter bok. Jeg leste bøker fra en serie som kalles ”Katja” og fikk lest rundt 250 sider. Ikke alle var helt fornøyd med innsatsen sin, men det skulle jo være skoledag. Kl. 06.40 ble vi vekt av Marit. Da skulle vi stå opp, dusje, pakke sammen og spise frokost. Etter på hadde vi alle sammen en veldig dryg skoledag. Men med mye frukt-spising fikk vi litt energi. Jeg likte dette veldig godt og kunne tenke meg å gjøre dette igjen.

- Monika


Annonser


Medlemmer