Kald start på Trollheimen Rundt

 

Med nysnø på veikantene og forholdsvis få varmegrader starta ca 100 motorsykler fra Storås i dag.


01.05.2013 -

Det var nok en del som valgte å stå over årets Trollheimen Rundt runde, de siste årene har det vært dobbelt så mange motorsyklister og vel så det som har møtt opp. Runden starta som vanlig kl. 11.00. fra Storås Samfunnshus og det var mange tilskuere som hadde møtt fram. Skållåbøtta MC på Storås har nå arrangert dette i over 20 år og er for mange den offisielle åpninga på motorsykkelsesongen. Det kommer motorsykkelentusiaster fra store deler av Midt-Norge og blir med på en runde med start på Storås, via Berkåk, Oppdal, Sunndal, Surnadal og Rindal. Medregna stopper for mat, kaffe og sosialt samvær tar denne runden ca 6 timer.

trollheimenrundfolk109Overraskende mange var møtt fram for 1.mai runde.

trollheimenrundmcsnø108Motorsykler på rekke og rad, med snøen i bakgrunnen som en påminnelse om at det kan bli litt kaldt.

trollheimenrundtBeretA111Beret Aslaug Langli (t.v) fra Rindal har motorsykkeldilla og gledet seg til å ta turen rundt Trollheimen.

Trollheimenrundtbillett105Storås Samfunnshus hadde ansvaret for salg av ferjebilletter og mat, Roar Simundset (t.v) i samtale med to i fra NAF MC Trondheim.

Trollheimenrundtoversikt102Motorsyklistenen har alltid mye å prate om når de møtes.

trollheimenrundtbarn112For noen var søledammer viktigere enn motorsykler.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer