Innsamling av brukte mobiltelefoner

 

Løkken Idrettsforening skal tirsdag 17. april samle inn brukte mobiltelefoner på Løkken.


13.04.2012 -

Løkken Idrettsforening har inngått et samarbeid med Telenor og Norges Idrettsforbund om å samle inn gamle mobiltelefoner. Sannsynligvis har 7 av 10 nordmenn brukte mobiltelefoner liggende i roteskuffen hjemme, og aksjonen til Løkken IF vil sikre at disse bli resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Primus motor for innsamlingsaksjonen er Monica Brandås og Ida Løseth Muan. De forteller at innsamlingsaksjonen vil gi Løkken IF verdifulle dugnadsinntekter. Løkken IF vil motta 35 kroner for hver mobiltelefon som samles inn og resirkuleres. I tillegg vil dette sørge det for at brukte mobiler kan skape nye muligheter. Målet er å samle inn så mange som mulig og det vil fra tirsdag 17. april bli gjennomført en dør til dør-aksjon slik at alle får mulighet til å levere sine gamle mobiler. Vi kommer rundt med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at alle kan være trygge på at mobilen blir håndtert på en trygg og forsvarlig måte.

Om det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor sørge for å slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

Det er også etablert innsamlingspunkter hos Euronics og Narvesen Løkken, der det også er mulig å levere mobiler dersom det passer bedre for noen. Her er det mulighet for å levere mobiler fram til 1. mai.

Selv om Løkken IF er et relativt lite idrettslag, er kostnadene ved å opprettholde alle anlegg og spekteret av aktiviteter store også for oss sier Maren Fossmo Engan, som er Kasserer for Hovedlaget. Løkken IF har sammen med anleggsselskapet Løkken Sport AS totale kostnader på mellom 5-600.000,- som må forsvares. Denne mobilaksjonen vil forhåpentlig vis bidra med kjærkomne inntekter for Løkken Idrettsforening sier hun. De retter en stor takk til alle som vil levere sine gamle mobiltelefoner og bidra til at Løkken IF kan tjene noen ekstra kroner.

244

Annonser


Medlemmer