Hyggelig julefest for pensjonistene

 

Løkken Pensjonistforening hadde et hyggelig julebord fredag 7. desember. Kveldens toastmaster var pensjonistleder Snorre Skarstad og alle 49 deltakere koste seg. Inviterte gjester var Åse Hasle og sokneprest Tor Aas. Jan Erik Mjøen og Gunnar Gabrielsen spilte opp til dans.

09.12.2007 -

Se bildeglimt fra julebordet

- Julebordet ble meget vellykket med ialt 49 medlemmer tilstede. Arrangementet ble ledet av leder i foreninga Snorre Skarstad. Først spilte Åse Hasle vakker musikk på piano, og deretter talte sokneprest Tor Aas for oss. Etterpå ble det gang rundt juletreet, forteller kasserer Per Eriksen.
Serveringen besto av nydelig julemat levert av Bergmannskroa. Det så ut som alle likte maten.


- Utpå kvelden fikk vi besøk av to julenisser som var meget nøye utkledt, og det ble utlyst konkurranse om hvem som var å finne bak forkledning. Ingen greide å avsløre den ene av nissene som viste seg å være Mary Slørdahl, men flere greide å avsløre Synnøve Mjøen som den andre. Etter loddtrekning vant Per Svinsås premien for riktig svar, ifølge Eriksen.


Siste post på programmet var musikk ved Jan Erik Mjøen og Gunnar Gabrielsen, og det ble sunget og danset helt til midnatt.


Det var fin stemning hele kvelden og alle var enig om at årets julebord hadde vært helt topp.


Annonser


Medlemmer