Hos Camilla kan du føle deg vakker

I prinsessespeilet hos Camilla kan enhver bli dronning for en stakket stund...

Camilla Storslett (snart 25) er ei modig ung dame. Ikke bare er hun mamma til Martine. Hun har også tatt mål av seg til å få oss meldalinger til å ta vare på huden vår i minst like stor grad som vi går til frisøren og steller håret.

31.05.2011 - Anne Mari Svinsaas

Sammen med samboer Øyvind Vaslag har Camilla pusset opp lokalene på Storås. Hun har blandet gammelt og nytt, og alt er holdt i lyse, delikate farger.

- Hvorfor startet du med hudpleie?

- Jeg har helt sia jeg var lita jente vært opptatt av sminke og sånt, men jeg har jo alltid tenkt at jeg skulle jobbe i et tradisjonelt omsorgsyrke. Så jeg utdannet meg til hjelpepleier og var innstilt på å ha arbeidet mitt på Helsetunet eller i hjemmesykepleien i framtida. En dag så jeg en annonse for Hud- og Spa Akademiet og tente umiddlbart på tanken på å utdanne meg til hudterapeut. Jeg søkte og kom inn, og fra første stund har jeg planlagt å åpne egen hudpleiesalong, forteller en entusiastisk Camilla Storslett mens hun viser rundt i salongen.

- Her skal kundene kunne ligge i ro og fred og få massasje. Her inne er selve hudklinikken der jeg gir ansiktsbehandlinger av ulik karakter. Og her har jeg mottak og varesalg. Jeg er så stolt og synes salongen er blitt kjempefin.

- Men begynner vi ikke å bli nokså luksuriøse når vi snakker om ansiktsbehandling?

- Det synes jeg absolutt ikke. Vi går til frisør og steller håret vårt, og det er slett ikke uvanlig å betale 1000 kroner for klipp og farging av hår. Det synes ingen er luksus. Men ansiktet vårt, det som virkelig er det vi viser verden og som sier hvem vi er - det er det liksom luksus å ta vare på? Nei, hos meg får du en times behandling med preparater av høy kvalitet, og det koster deg under 700 kroner. Du føler deg så mye bedre etterpå - alle blir vakrere av hudpleie. Dessuten er jeg veldig opptatt av folk som virkelig har problemer med huden sin. Både kviser, tørr og sprukken hud og rødflammet hud kan den riktige behandlingen gjøre noe med, mener Camilla.

Hun er naturligvis spent på om meldalingene vil benytte seg av tjenestene og produktene hun tilbyr, og hun er forberedt på at det ikke blir full timebok den første tida.

- Men jeg tror at når folk først har fått skikkelig hudpleie og ansiktsbehandling en gang, blir det omtrent som å gå til frisøren. Jeg tror folk vil gjøre det beste ut av det ansiktet og den huden de har - og jeg vil gjerne hjelpe dem, smiler Camilla Storslett og skjenker en ny kopp kaffe til en av sine mange gjester på åpningsdagen.

 

Annonser


Medlemmer