Hektisk for blomsterdekoratøren

 

Ida Rindal Ree (20) går en hektisk periode i møte. Hun er nyansatt blomsterdekoratør hos Løkken blomster, gaver og leker. Hun er glad for å ha skaffet seg jobb nå som hun har fagbrevet i lomma. Hun skilter ikke bare med fagbrev, men også med seier i konkurranse med de beste blomsterdekoratørene i landet.

03.12.2007 -

Ida er fra Meldal, men bor på Rindalsskogen. Yrket hun har valgt har ikke mange jobbmuligheter her i regionen. Derfor er hun ekstra glad for å ha fått muligheten hos butikken på Løkken. Det er også behagelig med tanke på pendling fra Rindalsskogen.

- Jeg trives veldig godt her, og har jobb i første omgang fram til jul og jeg har muligheter for et vikariat etter jul.

Ida startet utdanninga ved Meldal videregående skole og fortsatte med VK1 på Skjetlein med blomsterdekoratørfag. Hun fikk lærlingekontrakt i Drivstua blomsterforretning i Trodnheim. Der var hun hele læretida på to år.

Nå håper hun å bli satt på kreative utfordringer.


- En dekorasjon har mange elementer som skal passe sammen. Og det er ulike virkemidler for hver anledning. Blomstene er selvsagt det viktigste, men valg av både skål og virkemidler skal harmonere.

Nå i førjulstida går det mye i julestjerner, for det norske folk skal handle ca 6 millioner stjerner i noen hektiske uker.

Ida har ikke julestjerna som sin favoritt blant juleplantene, men har mer sansen for svibel.


Annonser


Medlemmer