Furkunnjmat i fint magasin

 

Bok nummer to fra kokebok-dronninga på Drogsetmoen slår an i vide kretser.


03.05.2013 -

- Artig å se rabarbravinoppskrifta fra "Furkunnjmat Enkelt og Ekte" med tilhørende vakkert bilde presentert i siste nummer av Mat fra Norge, sier oppskriftsamler og forfatter Britt G. Moen.

Mat fra Norge2Britt Moens rabarbravin og ikke minst "Furkunnjmat Enkelt og Ekte"er lekkert presentert.

Mat fra Norge er et magasin om norske spesialiteter i matveien som gis ut av Aftenposten. - Vi reiser land og strand rundt på jakt etter godbiter! Vi gir deg inspirasjon, kultur, oppskrifter og historie, skriver bladet om seg selv.

"Mat fra Norge" er et spesialmagasin om lokalprodusert mat og drikke laget av ildsjeler for ildsjeler. Bladet skal gi inspirasjon og matlyst, samt være en guide for å finne frem til små, lokale produsenter. I "Mat fra Norge" finner du mange spennende oppskrifter, intervjuer og anmeldelser. Her finner du ekte mat fra bygd og by og gode tips til hvordan du skal benytte gode råvarer i ditt eget kjøkken.

Første utgave kom høsten 2011 i et opplag på 45 000 eksemplarer. "Mat fra Norge" er planlagt å utgis i åtte årlige utgivelser med reportasjer fra lokale produsenter, restaurantanmeldelser, artikler om råvarer, produktnytt, tester og kulturhistoriske artikler. Og midt i alt dette finner vi altså Britt Moen og hennes rabarbravin fra "Furkunnjmat Enkelt og Ekte".

Mat fra Norge 3Stas og stor anerkjennelse for kokebokforfatter Britt G. Moen!

 

Red: AMS

Annonser


Medlemmer