Frisering på folk og dokker

Gunn Mari og venninna hennes med dagligfrisyre. Disse to tilbringer mye fritid sammen nå for tida...

Om få uker er Gunn Mari Sørløkk klar til dyst i Oslo Spektrum. Da står NM og Nordisk Cup på programmet.


16.01.2013 -

Det skjer stadig til på Meldal Frisørsalong. Gunn Maris prestasjoner både i nasjonale og internasjonale mesterskap er viden kjent. Nå ligger 23-åringen i hardtrening foran NM og Nordisk Cup som går i Oslo Spektrum første helg i februar.

- Jeg skal delta i motekombinasjon senior, som består av kategoriene dagligfrisyre og aftenmote langt hår. Dagligfrisyren har vi bare sju minutter på, og oppsettinga til aftenmote skal skje på 15 minutter. Helt forferdelig kort tid, sier en litt nervøs Gunn Mari Sørløkk.

150120133228Stilig dame med stilig frisyre. Kanskje ikke det vi forbinder med "dagligfrisyre", men det heter det i konkurransefrisørenes verden.

I tillegg til motekombinasjonen skal hun også delta i brudefrisering senior med modell. Eli Lilleås er medbrakt modell, og denne friseringen - samme oppsetting som dagligfrisyren pluss pynt og brudekjole - skal foregå på 25 minutter.

Meldal Frisørsalong har også fått en ny medarbeider, nemlig Laila Ofstad Hoem. Laila var i sin tid lærling i denne salongen og er nå tilbake i Meldal etter 15 år i "utlendighet" på Hitra. Hun har bodd her i Meldal i tre år allerede og jobber på Ansver/Meldal Dagsenter og altså som frisør.

150120133223Laila Ofstad Hoem har tatt kam og saks fatt på Meldal Frisørsalong.

- Jeg erstatter Guri Kalstad i hennes fravær. Kjempeartig å være tilbake her - jeg fikk svennebrevet nettopp her i 1994, smiler Laila Ofstad Hoem.

Tekst og bilder: AMS

Annonser


Medlemmer