Fotballsesongen er i gang

 

Meldal Fotballs yngste spillere er 13 år, dvs de er født i -94. Det er påmeldt lag både for jenter og gutter i seriesystemet til Trøndelag Fotballkrets.

27.04.2007 -
Kategori: Fotball

Treningen for jenter kom i gang etter påske på kunstgressbanen på Løkken, og etter hvert som snøen forsvinner går treningene på Kælmoen, mens Heggøya blir lagets hjemmebane. Laget trener er Ida Rikstad og hun har med seg Svein Brustad og Arnt Kvam i treningsarbeidet, mens Sidsel K Drugli er oppmann.

Torsdag 26.04 spilte Jenter 13 treningskamp mot Løkken IF Gutter 11-12 år på ”kunst`n”, resultatet ble 1-4 til guttene etter 3 x 20 min. Kampen ble spilt som 11`er fotball på hel bane, noe som var en ny erfaring for alle. Det medførte god plass og mye løping, og det ble mange slitne ben etter hvert.

Serien for jentene starter trolig i løpet av første uka i mai, oppsettet fra Trøndelag Fotballkrets er ikke helt klart i skrivende stund. De kommer etter all sannsynlighet til å møte lag fra Orkdal, Melhus, Hemne, Midtre Gauldal og Oppdal.

Hvis oppmøte på treninger og kamper framover holder seg stabilt, reiser laget til Storsjø Cup i Østersund første uka i juli. Deltagelse i denne cupen har etter hvert blitt en tradisjon for noen aldersbestemte lag i Meldal Fotball.

Mvh Kvammert

Annonser


Medlemmer