Fotballdamene fikk landslagstrøya av Meldal Rotaryklubb

Meldal FK Kvinner, representert av Liv Volden (t.h.) og Kjersti Drugli (i midten), mottok en landslagstrøye signert av Norges fotballdamer av Arve Jørstad (t.v.), president i Meldal Rotaryklubb.

Overraskende gave til fotballdamene i Meldal.


21.11.2012 -

Meldal Fotballklubb har hatt en stor sesong for mange av lagene i 2012, og har blitt et samlingspunkt i bygda. Det ferske damelaget var blant de som begeistret folk mest med sin 3. plass i serien i første forsøk! Meldal Rotary er blant de imponerte, og tirsdagskvelden ønsket de å hedre fotballdamene med en velfortjent gave.

Det var tidligere i høst at Meldal Rotaryklubb hadde trener i fotball-landslaget for kvinner, Eli Landsem, på besøk. Av henne fikk de en trøye som er signert av alle landslagsspillerne. President i Meldal Rotary, Arve Jørstad, overrakte trøya videre til fotballdamene i forbindelse med et Rotary-møte på Orkla Gjestebolig tirsdag kveld. –Vi vet at fotballklubben er viktig for mange unge, og ønsker å støtte opp under arbeidet som er gjort i Meldal FK, sa Jørstad.

Spillerne Liv Volden og Kjersti Drugli ble glade for gaven. –Dette er en kjempefin oppmuntring for oss. Vi sier tusen takk, vi setter pris på dette. Denne gaven kan gi oss inspirasjon til fortsatt å trene videre for å bli enda bedre, sa fotballdamene.

 

Meldal Rotaryklubb er abonnent på meldal.no. Les mer om Meldal Rotaryklubb her: http://www.meldal.no/component/contact/contact/130-hovedkategorier/79-lag-og-foreninger/279-meldal-rotaryklubb

 

FL

Annonser


Medlemmer