Etterlysning av katt - DUSØR!

 

Redaksjonen har fått inn etterlysning av en katt som forsvant før helga. Eieren har utlovd dusør til de som kan bidra til at den kommer til rette!


18.07.2011 - Erik Einum

Katten er en drøyt 1 år gammel hannkatt, sterilisert og chippet/ID-merket (har "tatovert" I.D. i venstre øre), og lyder navnet Morris.

Den ble sist sett fredag morgen da den ble sluppet ut i Meldal sentrum der den bor. Det har vært lett og ropt etter den flere ganger i helga, i området fra bekken Messa bak Spar og til Meldal S-lag, områder hvor den pleier å oppholde seg. Dersom noen har sett den, kanskje t.o.m. latt den få mat eller tatt den til seg så ønsker eieren gjerne å få vite om det slik at den kan komme hjem. Selv om den vanlivis ikke streifer så langt så kan den jo denne gangen ha lagt ut på en litt lengre tur uten å finne hjem igjen, så observasjoner lengre unna hjemstedet kan være interessante. Den har aldri vært hjemmefra lenger enn over natta / dagen gjennom før, og siden den ikke dukker opp når den blir lett etter i kjent område så er det mye som tyder på at den nå er lengre unna eller at det har tilstøtt den noe.

Også dersom noen har vært uheldig og kjørt på den, eller noen har sett en påkjørt katt som ligner på denne så vil eieren gjerne få beskjed, bedre det enn å være uvitende.

Eier treffes på tlf 957 66 078.

Annonser


Medlemmer