En måned igjen...

Kjøleskap og andre fasiliteter er allerede på plass i den nye Coop Prix XL på Løkken.

Nybutikken på Løkken åpner om en måneds tid.


05.01.2013 -

Coop Prix Løkken starter flyttingen til den nye butikken 27. januar og regner med å være i mål til første helg i februar.

- Vi gleder oss veldig, både personale og kunder, sier veteran Aud Karin Røttereng, som har vært ansatt på Koop'en på Løkken siden sist på 70-tallet.
Aud Karin begynte yrkeskarrieren sin i kolonialbutikken hos Harald Sæter og fortsatte i lavprisbutikken Lund & Kvam. Siden ble hun med over til Koop'en da Løkken Koop Selskap kjøpte denne butikken. Siden har hun vært her - unntatt barselspermisjoner og en kort karriere som kontordame. Aud er noe så sjeldent som en skikkelig veteran som har hatt samme arbeidsplass så å si i hele sitt voksne liv.

Aud KarinEn god latter forlenger livet! Aud Karin (t.v.) er ikke akkurat tung å snakke med. Nå gleder hun og de andre ansatte seg på ny permanent butikk.

Nå blir det såkalt Prix XL på Løkken, den største varianten i Prix-systemet, med større utvalg i både ferskvare og tørrmat pluss litt kjøkkenutstyr, diverse småelektrisk og bøker, for eksempel.

Tida i midlertidige lokaler er snart over. Den trange og litt mørke butikken har gjort sin misjon og huset både varer, ansatte og kunder mens den nye Prix'en ble bygget. Nå åpner snart en stor, lys butikk - og med den det økte sortementet.

Coop Prix 2 januar 2013Stor butikk!

 

Annonser


Medlemmer