Det rocka godt i Meldalshallen

 

Med jubilantene TNT som et absolutt høydepunkt ble det en fin stigning på kvelden


14.10.2012 -

Ole Johan Østhus fra Meldal åpna konserten med gitarspilling som gir oss forventinger om noe mer. Han har blitt en habil gitarist og det var mange anerkjennende nikk både blant den unge fansen og de litt eldre rockerne som var møtt opp så tidlig på kvelden.

olejohanøsthus004Ole Johan Østhus åpna konserten

Barbed Wire spilte som vanlig et forrykende sett med hardtslående rock`n roll. Guttene er blitt veldig rutinerte og leverer på hver konsert. Det er spennende å se hvor bra utvikling bandet har hatt de siste åra og de har spillejobber i hele landet.

meldalsrockere009Gamle og nye helter møtes backstage

Barbed Wire011Barbed Wire med hardtslående rock`n roll

30-års jubilantene TNT entra scenen til slutt, de bød på både kjente og litt mindre kjente låter, og for en gammel TNT-fan var det stort å få oppleve dem live igjen. Det var egentlig litt skuffende at ikke flere av "gammelfansen" ikke dukka opp. TNT var jo skikkelig store på 80-90 tallet da min generasjon stilte på fest og konserter hver helg. Gitaristen Ronnie Le Tekrø er jo en gitarlegende og skuffa heller ikke i går sitt publikum, det var gitarspill på høyt nivå både med fingrer og tenner til stor applaus fra et forholdsvis ungt publikum.

RonnieLeTekrø024RonnieLeTekrø in action

rockepublikum031Et forholdsvis ungt publikum digga TNT, synd at ikke enda flere klarte å rive seg løs fra TV skjermen

rockehelt032Bilde sammen med rockehelten

Vi får håpe at dette arrangementet gav arrangørene trua på at det kan settes opp flere konserter med skikkelig rock`n roll i Meldal. Det kan kanskje være en ide å kjøre konsertene i litt mindre lokaler. Det kreves et STORT publikum for å fylle Meldalshallen.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer