Billettsalget starter!

Konsert på Bergmannskroa under Bergmannsdagene

Billettsalget til kveldsarrangementene på Bergmannsdagene 2011 starter lørdag 23. juli.


23.07.2011 - Magne Vullum

Konserten med Terje Tysland og festen med musikk av CSI Trondheim holdes på Bergmannskroa der det er begrenset antall plasser. 

De fleste konserter og aktiviteter knyttet til Bergmannsdagene 2011 er gratis for publikum. Unntakene er det som skjer på Bergmannskroa henholdsvis fredag kveld og lørdag kveld, samt Bergmannsteatrets forestillinger. Første kvelden på Bergmannskroa er det konsert med trønderrock-legenden Terje Tysland. Han har uttallige opptredeer på Løkken bak seg, men da var det Folkets Hus som var arenaen. Men han har også ved en tidligere anledning spilt på Bergmannskroa. Vi tror at det kan bli rift om billettene også denne gangen.

Lørdag 13. august er det også fullt kjør på Bergmannskroa. Da er det duen i bandet CSI Trondheim som leder an i allsangen, hvor det også blir gode muligheter for å få luftet danseskoene.

Som tidligere skrevet har Løkken Utvikling tatt initiativet til at Bergmannsdagene igjen blir arrangert. I år skjer dette 12. og 13. august. Programmet er nå klart, og det blir mange godbiter de to dagene.

Billettene til kveldene på Bergmannskroa selges på Narvesen Løkken Verk. Prisen er kr 200,- for fredags kvelden, mens prisen for lørdag kveld er kr 150,-

Bergmansskroa.jpgEndre Storholt

Annonser


Medlemmer