Åpning av nyskolen

 

I dag var første skoledag på Meldal barne- og ungdomsskole. Her er noen bilder fra de første timene.


28.01.2013 -

Mange spente og blide fjes var å se, både blant elever, lærere, assistenter, skoleledelse, politikere, byggekomité, ja til og med hos skolebussjåførene i dag. For fra og med i dag blir Meldal barne- og ungdomsskole den nye hverdagen til 391 elever og 75 ansatte.

Første skolebuss ankommer, pyntet med flagg!Første skolebuss ankommer, pyntet med flagg!

Elevene strømmer til, sikkert ekstra spente på hva dagen bringer.Elevene strømmer til, sikkert ekstra spente på hva dagen bringer.

De mange lekeapparatene ble tatt i bruk med en gang.De mange lekeapparatene ble tatt i bruk med en gang.

Meldals høyeste flaggstang, 18 meter, flagget var selvsagt på plass!Meldals høyeste flaggstang, 18 meter, flagget var selvsagt på plass!

Lærerne og de øvrige ansatte, her representert ved Ida Richvoldsen, hadde for anledningen nye t-skjorter.Lærerne og de øvrige ansatte, her representert ved Ida Richvoldsen, hadde for anledningen nye t-skjorter.

9. og 10. trinn satt i den enden av gymsalen som har åpning mot foajeen.9. og 10. trinn satt i den enden av gymsalen som har åpning mot foajeen.

I amfiet satt 8. trinn og barnetrinnet...I amfiet satt 8. trinn og barnetrinnet...

...med de aller minste helt foran....med de aller minste helt foran.

Rektor Anita Storm ønsket alle velkommen, gratulerte med den nye skolen, og leste et morsomt, selvskrevet dikt om skolen, elevene og de ansatte.Rektor Anita Storm ønsket alle velkommen, gratulerte med den nye skolen, og leste et morsomt, selvskrevet dikt om skolen, elevene og de ansatte.

 I kantine fikk elevene pølser i brød og saft. Populært!I kantine fikk elevene pølser i brød og saft. Populært!

Dette blir nok ikke hverdagskosten i kantina, men det må være lov å kose seg på den første dagen i en helt ny skole!Dette blir nok ikke hverdagskosten i kantina, men det må være lov å kose seg på den første dagen i en helt ny skole!

Tekst og bilder: EE

Annonser


Medlemmer