Adventstre på Å

 

I år er det to helt spesielle adventstre på Å i Meldal, såkalte FYSAK-tre eller gavebyttetre. Det ene står i Osplia og det andre på Segard Hoel. Det er idrettslaget Nor, Oppbygda Grendalag og FYSAK Meldal som håper mange vil besøke disse trea og bytte til seg en gave.

04.12.2007 -
Når alle som tar en gave og henger opp en ny, blir treet aldri tomt og kan stå der som et turmål helt til trettendedag jul.

Gavene har en verdi av ca. 20 kroner og må pakkes med plast ytterst. Og de kan gjerne inneholde noe annet enn godteri. Ved treet er det kasse med bok i hvor alle besøkende skriver navnet sitt, og dermed er med i trekninga av to gavekort.

Sjøl i ei travel førjulstid er det viktig å komme seg ut i frisk luft og få mosjon. Ta en gåtur, sparktur eller skitur til Osplia eller Segard Hoel. Kanskje en ide for hele familien?- eller for spreke besteforeldre? - måneskinnstur? - med lommelykt i stupmørket? - be med kjæresten? NB! Det er lov å besøke treet mange ganger. Og man godt ha det som turmål uten å bytte gaver, men husk å skriv i boka.
Ut på tur - snart er det jul!
Sigrun S.

Annonser


Medlemmer